Wonen: 2m gratis voor huurders

01/08/2022

Wonen: 2m gratis voor huurders

01/08/2022

Krijg 2 maanden gratis bij een nieuwe brandverzekering


Sluit je als huurder je brandverzekering van KBC online af? Dan krijg je het eerste jaar twee maanden gratis met de kortingscode RENT2022. Actie geldig van 1 augustus tot en met 31 oktober 2022.

Lees ook het informatiedocument op kbc.be/brandverzekering-huurder voor je de verzekering sluit.


DISCLAIMER


Sluit je KBC-Woningpolis van KBC Verzekeringen online af en ontdek snel de tijdelijke voorwaarden. Lees ook het informatiedocument op kbc.be/brandverzekering-huurder voor je de verzekering sluit. De KBC-Woningpolis voor de huurder kan een of meer van de volgende verzekeringen bevatten: verzekering huurder, verzekering inhoud woning, verzekering inhoud woning tegen diefstal, verzekering bodemsanering (zaakschadeverzekeringen), verzekering rechtsbijstand huurder (rechtsbijstandverzekering). Deze verzekeringen zijn bestemd voor huurders van een particuliere woning. In de woning wordt geen commerciële activiteit of een vrij beroep uitgeoefend. 


Op dit product is het Belgische recht van toepassing. De verzekeringen gelden voor 1 jaar en worden stilzwijgend verlengd tenzij opgezegd uiterlijk 3 maanden voor de hoofdvervaldag. Je tussenpersoon is het eerste aanspreekpunt voor je klachten. Als je niet tot overeenstemming komt, kun je terecht bij klachten@kbc.be, tel. 0800 62 54. Ombudsman voor de sector: info@ombudsman-insurance.be, www.ombudsman-insurance.be. Je behoudt altijd het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden. 

Je bent verzekerd tegen de risico’s vermeld in de Algemene voorwaarden. Enkele voorbeelden: schade door brand, storm, water, aanrijding, (poging tot) diefstal in je woning en inhoud buiten. Niet verzekerd: verlies, opzettelijke schade, overstroming, … De volledige lijst met uitsluitingen vind je in de Algemene voorwaarden. 


Voor een offerte van de KBC-Woningpolis voor de huurder kun je terecht op onze website of bij je expert Verzekeringen. De KBC-Woningpolis voor de huurder is een product van KBC Verzekeringen NV, een Belgische verzekeraar.

Wenst u meer informatie of een afspraak?