Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Verzekeringen voor bedrijven

Goede verzekeringen zijn noodzakelijk om bedrijven, hetzij een multinational of een kmo, te beschermen tegen allerhande risico’s. Wilt u zeker zijn dat u goed bent gedekt en dat u alle verplichte bedrijfsverzekeringen heeft? VC Verzekeringen helpt u graag met deskundig advies en de gepaste verzekeringen voor uw onderneming.

De juiste verzekeringen voor grote en kleine bedrijven

Er bestaan heel wat soorten verzekeringen voor bedrijven. Sommige hiervan moet u verplicht hebben, andere zijn optioneel. VC Verzekeringen heeft heel wat ervaring om iedereen, van kmo tot startende zelfstandige, de passende verzekeringen aan te bieden. Wij verdedigen altijd uw belangen en bieden een objectieve beoordeling van welke verzekeringen uw bedrijf nodig heeft. Zo bent u steeds correct verzekerd zonder dat u hier overbodig veel voor betaalt.

Welke verzekeringen zijn er voor uw kmo of eenmanszaak?

Verzekeringen voor bedrijven zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van wat wordt beschermd. Een eerste categorie is die van de aansprakelijkheid. Ondernemen is risico’s nemen. Dat betekent echter niet dat u zich hiervoor niet kan beschermen. Zo vindt u bij ons verzekeringskantoor aansprakelijkheidsverzekeringen voor u als bedrijfsleider, maar ook voor uw producten en diensten. Baat uw bedrijf een openbare ruimte, zoals horecabedrijf of winkel, uit? Dan moet u verplicht een verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing aangaan. Daarnaast is het ook belangrijk om de gebouwen van uw kmo te verzekeren, bijvoorbeeld met een brand- en diefstalverzekering. Bij VC Verzekeringen kunt u natuurlijk ook terecht voor het verzekeren van uw personeel en bedrijfsvoertuigen.

Contacteer ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze verzekeringen voor bedrijven? Wenst u graag advies op maat over de beste verzekeringen voor uw kmo? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons op +03 449 86 23 of stuur ons een e-mail. U kunt op onze website ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw auto- of brandverzekering.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht