Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Verzekeringen Edegem

VC Verzekeringen is de expert op het gebied van verzekeringen en beleggingen in de regio Boechout, Mortsel en Edegem. Wij bestaan al sinds 1948 en specialiseerden ons in de eerste jaren met name op levensverzekeringen. Later werden hier ook schadeverzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers aan toegevoegd. Tegenwoordig bieden we een ruim scala aan verzekeringen aan en helpen wij daarnaast ook nog bij beleggingen voor een fiscale optimalisatie van uw pensioenopbouw.

Ruim aanbod verzekeringen bij VC Verzekeringen in Mortsel, dichtbij Edegem en Boechout

Wij bieden verzekeringen aan voor particulieren en ondernemers in de wijde omgeving van Mortsel, zoals Edegem en Boechout. Deze verzekeringen kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Gezin: dit zijn verzekeringen voor particulieren. Hieronder vallen de hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en bijstandsverzekering.
  • Motorrijtuigen: u kunt kiezen voor de wettelijk verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast bieden wij ook een rechtsbijstandsverzekering, omniumverzekering en een verzekering voor bijstand na een ongeval of pech aan.
  • Gebouwen en goederen: als particulier is het mogelijk te kiezen voor de welbekende brandverzekering, maar ook een diefstalverzekering, een verzekering voor alle risico’s voor waardevolle spullen, een verzekering voor alle bouwplaats risico’s en een bijstandsverzekering behoren tot de mogelijkheden. Een ondernemer kiest voor een brandverzekering, verzekering voor bedrijfsschade, diefstalverzekering, verzekering voor risico’s met elektronica en voor machinebreuk.
  • Aansprakelijkheid: u kiest als particulier in dit geval voor een familiale verzekering en/of een rechtsbijstandsverzekering. Ondernemers kunnen kiezen voor de verzekeringen voor burgerlijke aansprakelijkheid na uitbating of na levering, objectieve aansprakelijkheid na brand en ontploffing en beroepsaansprakelijkheid.
  • Personeel: als ondernemer kunt u bij ons een arbeidsongevallenverzekering, een verzekering voor pensioenopbouw en een hospitalisatieverzekering afsluiten.

Voor al deze verzekeringen kan een offerte worden aangevraagd. Als u meer wilt weten over onze verzekeringen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Mortsel, niet ver gelegen van Edegem en Boechout. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 03 / 449 86 23.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht