Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Personeelsverzekering

Bent u op zoek naar een geschikte personeelsverzekering die past bij uw bedrijf? VC Verzekeringen biedt steeds een gepaste oplossing op maat. Wij bieden een goede service met deskundig advies en een objectieve beoordeling. Bij ons bent u dan altijd verzekerd van een goede dekking en bescherming tegen bedrijfsrisico’s.

Arbeidsongevallenverzekering: de verplichte personeelsverzekering

De meest bekende personeelsverzekering is de verzekering arbeidsongevallen. Deze verzekering hoort u wettelijk verplicht af te sluiten voor iedereen die u tewerkstelt. Dit geldt voor zowel langdurig personeel als dagarbeiders. Zonder een correcte personeelsverzekering kunt u strafrechtelijk worden vervolgd. Waarvoor dient de personeelsverzekering dan juist? De arbeidsongevallenverzekering geeft elk personeelslid het recht op een vergoeding indien zij een ongeval hebben tijden het uitoefenen van werkzaamheden ten dienste van uw bedrijf. Ook na een ongeval onderweg van of naar het werk blijft dit recht gelden.

Aanvullende verzekeringen voor uw personeel

De arbeidsongevallenverzekering is verplicht. Daarnaast is het voor uw onderneming en werknemers interessant om te kiezen voor aanvullende personeelsverzekeringen. Zo is het fiscaal interessant om uw personeel extra te belonen met een groepsverzekering. Uw personeel houdt hiermee meer over na belasting in vergelijking met een standaard loonsverhoging terwijl u geniet van een overheidsstimulans. VC Verzekeringen maakt hiervoor graag een plan op maat van uw personeel. Ook de collectieve hospitalisatieverzekering is een interessant extralegaal voordeel.

Reken op uw verzekeringsagent

Vraag naar uw personeelsverzekeringen op maat bij VC Verzekeringen, een verbonden agent van KBC Verzekeringen. Contacteer ons via e-mail of bel 03/ 449 86 23. Wij worden graag uw partner voor al uw zakelijke en particuliere verzekeringen.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht