Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Patrimoniumpolis

Met de patrimoniumpolis bent u goed verzekerd. Deze verzekering heeft namelijk een brede dekking, waardoor u goed voorbereid bent voor menig onvoorziene situatie. Handig, want zo hoeft u geen meerdere losse verzekeringen af te sluiten voor uw onderneming. Ziet u het al voor zich: één enkele verzekering voor vrijwel alle ongelukken die kunnen gebeuren op de werkvloer? Sluit dan snel uw patrimoniumpolis af bij VC Verzekeringen.

Dit zit in de patrimoniumpolis

Eigenlijk omvat de patrimoniumpolis verschillende andere verzekeringen. Met deze allesomvattende verzekering bent u gedekt in de volgende gevallen:

  • Aanrijding door voertuigen, aanraking van de gebouwen door dieren, vallen van luchtvaartuigen, vallende bomen, kranen en hijstoestellen;
  • Brand: ontploffing, elektriciteitsschade, blikseminslag, abnormale uitstoot van roet of rook binnen een gebouw;
  • Kwaadwillige beschadiging tijdens vandalisme, aanslagen of arbeidsconflicten.

Wat zit er dan niet in de patrimoniumpolis, vraagt u zichzelf wellicht af. Het is belangrijk dat u er rekening mee houdt dat vandalisme aan automaten en los materieel dat zich buiten een gesloten gebouw bevindt niet onder de polis valt. Ook schade aan inhoud door het uitvallen of niet functioneren van de koeling valt buiten de patrimoniumpolis.

Kiest u ook voor de brede dekking van de patrimoniumpolis?

Dankzij de patrimoniumpolis is uw bedrijf goed verzekerd bij veelvoorkomende schadegevallen. Bent u geïnteresseerd in deze allesomvattende verzekering? Of wilt u er wat meer informatie over? Neem dan contact met ons op! Dit doet u door te bellen naar 03/ 449 86 23.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht