Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Eenmanszaak verzekering

Als eenmanszaak is het belangrijk om een goede verzekering af te sluiten om u te beschermen tegen bedrijfsrisico’s. VC Verzekeringen staat u bij met een uitgebreide expertise en deskundig advies. Samen zoeken we de juiste verzekeringen op maat van uw onderneming. We vertrekken steeds van een objectieve beoordeling van uw behoeften en verdedigen uw belangen in elk dossier.

U start een eenmanszaak? Wij zorgen voor de juiste verzekering!

Als eenmanszaak draagt u alle risico’s. Een goede verzekering is bijgevolg noodzakelijk om u te beschermen. Hoewel uw bedrijf kleiner is dan een kmo, blijven heel wat risico’s hetzelfde. Zo heeft u als eenmanszaak net zo goed een goede aansprakelijkheidsverzekering nodig. Deze dekt u namelijk in tegen mogelijke schade die u berokkent aan derden. Heeft u een bedrijfsauto? Dan moet u deze ook verzekeren, net als uw bedrijfspand.

Bescherm uw zaak en uw toekomst

Naast het standaard verzekeringspakket, heeft u als eenmanszaak nood aan andere verzekeringen. Zo is het een goed idee om uw computer en andere elektrische apparaten te dekken met een verzekering alle risico’s. Als zelfstandige ontvangt u bovendien slechts een klein wettelijk pensioen. Een aanvullende pensioenregeling is daarom aan te raden. Omdat u als zelfstandige bij ziekte en ziekenhuisopname geen inkomsten ontvangt, is een goede hospitalisatieverzekering vitaal. Als eenmanszaak staat u zelf in voor het afsluiten van een dergelijke verzekering.

Vraag naar uw verzekeringspakket

Neem vandaag nog contact op met VC Verzekeringen voor advies over het beste verzekeringspakket voor uw onderneming. Het is ook mogelijk om alvast een vrijblijvende offerte aan te vragen online. Heeft u vragen of wenst u een afspraak? Bel dan 03/ 449 86 23 of stuur een e-mail.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht