Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Brandverzekering bedrijf

Bij VC Verzekeringen bent u steeds verzekerd van een gepaste brandverzekering en diefstalverzekering voor uw bedrijf. Wie bieden deskundig advies, oplossingen op maat van uw onderneming en een stipte service. Bij ons bent u steeds zeker van een correcte dekking van uw bedrijfspand.

Brandverzekering voor uw bedrijf

Een goede brandverzekering is onmisbaar voor elk bedrijf. De aankoop en het onderhoud van een gebouw is namelijk een grote investering. Naast het gebouw zelf, is er bovendien nog het materiaal en de koopwaar die zich erin bevinden. Zoals het gezegde luidt, schuilt een ongeluk echter in een klein hoekje. Om u te beschermen tegen financiële kopzorgen, is een goede brandverzekering daarom een must. Bij VC Verzekering krijgt u daarom een brandverzekering op maat van uw bedrijf. Zo weet u zeker dat al het noodzakelijke gedekt is.

Bescherm uw pand tegen diefstal

Zoals eerder gezegd, is uw bedrijfspand ook kostbaar omwille de goederen die zich in het gebouw bevinden. Daarom is het een goed idee om ook een diefstalverzekering aan te gaan voor uw bedrijf. Zeker wanneer uw bedrijfspand niet permanent wordt bewoond en geen videobewaking heeft, is dat geen overbodige luxe. De diefstalwaarborg beschermt zowel het gebouw als de goederen. De klassieke diefstalverzekering voor uw bedrijf kunt u ook uitbreiden met een waarborg voor de meest waardevolle voorwerpen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wenst u een vrijblijvende prijsopgave te ontvang voor een diefstalverzekering of brandverzekering voor uw bedrijf? Vraag dan online een offerte aan. Wenst u meer informatie over onze service of verzekeringen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel +03 449 86 23.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht