Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Bestelwagen verzekeren

Als eigenaar van een eigen bedrijf bent u wettelijk verplicht om uw bestelwagen te verzekeren. De reden hierachter is, dat u slachtoffers van een ongeval de zekerheid van een vergoeding kan bieden. Het gaat hierbij om vergoeding van de schade die u heeft toegebracht aan de derde partij, zowel de stoffelijke als de lichamelijke schade. Wilt u ook zeker weten dat u goed verzekerd bent voor als u in een ongeval terechtkomt? Laat dan uw bestelwagen verzekeren door VC Verzekeringen.

Bestelwagen verzekeren tegen alle soorten schade

De kans is groot dat uw eigen wagen ook schade oploopt tijdens een ongeval. Deze schade wordt niet betaald vanuit de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering. In dit geval is de omniumverzekering de oplossing. Met deze verzekering, heeft u de vrijheid om uw bestelwagen precies zo te verzekeren als u het wil. Kiest u voor de gedeeltelijke omnium, waarbij u verzekerd bent tegen glasbraak, diefstal, brand en natuurschade? Of voor de gedeeltelijke omnium waarbij u verzekerd bent tegen alle schade, ook de eigen voertuigschade? De mogelijkheden voor zakelijke verzekeringen zijn eindeloos bij VC Verzekeringen.

Mogelijkheden voor het verzekeren van uw bestelwagen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor het verzekeren van uw bestelwagen? Vraag dan een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u eerst meer informatie? Wij vertellen u er graag meer over. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en bel naar 03/ 449 86 23.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht