Verzekeringen

Beleggingen

N

Kwaliteit

Autoverzekering Mortsel

U kunt een autoverzekering aanvragen bij VC Verzekeringen in Mortsel, nabij Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen, maar u kunt bij ons ook terecht voor een volledige fiscale optimalisatie van uw pensioenopbouw. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige autoverzekering of een op maat gemaakte aansprakelijkheidspolis, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Wij blijven uw belangen verdedigen en werken altijd stipt.

Autoverzekering aanvragen in omgeving Mortsel en Antwerpen voor particulieren en ondernemers

Bij VC Verzekeringen in Mortsel, nabij Antwerpen, kunt u zowel als particulier en als ondernemer een autoverzekering aanvragen. Zowel voor particulieren als ondernemers bieden wij vier soorten verzekeringen aan:

  • Burgerlijke aansprakelijkheid: het is wettelijk verplicht deze verzekering af te sluiten. Deze verzekering dient om slachtoffers van een ongeval met zekerheid een vergoeding te kunnen bieden.
  • Rechtsbijstand: als er discussies ontstaat, zorgt juridische bijstand ervoor dat een juridisch adviseur kan worden betaald bij dergelijke situaties.
  • Omniumverzekering: uw eigen wagen kan schade oplopen bij een ongeval. Deze schade wordt niet gedekt wanneer u alleen de wettelijk verplichte verzekering heeft afgesloten. Daarvoor kunt u de omniumverzekering afsluiten. Er zijn twee soorten. De gedeeltelijke omnium geldt bij glasbraak, diefstal, brand en natuurschade en de volledige omnium is daarnaast ook van toepassing op eigen voertuigschade.
  • Bijstand na ongeval of pech: u bent verzekerd van hulp bij wagenpech. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis een vervangwagen te gebruiken.

Offerte aanvragen

Als u interesse heeft in een autoverzekering van VC Verzekeringen in Mortsel, nabij Antwerpen, kunt u deze zeer gemakkelijk aanvragen. Daarvoor vraagt u eerst een offerte aan. U dient bepaalde gegevens door te geven, zoals uw persoonlijke gegevens en gegevens over het te verzekeren voortuig, zoals het merk, het type, de datum dat het voertuig in gebruik werd genomen en de waarde. Wanneer u nog vragen heeft over het aanvragen van een autoverzekering, kunt u een keer bij ons langskomen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. U kunt ook bellen naar 03 / 449 86 23.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie
over onze diensten.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht